Бременната Мика показа коремчето

23.06.2016 09:55 | Видян 2047 пъти

Бременната Мика показа коремчето

Бременната Мика Стоичкова най-после забрави суеверията и смело показа коремчето си. То вече е добре оформено и личи, че бъдещата майка е поне в шестия месец. Заради деликатното си състояние чаровната брюнетка е доста напълняла, но въпреки това изглежда и се чувства прекрасно.

Повод да покаже коремчето си беше рожденият ден на таткото на бебето - Айки. Мика му спретна тържество с торта и сподели емоцията си със своите приятели, видя Всеки ден. „Днес е празничен ден за теб, най-специалния човек в моя живот. Всичко в теб ме окрилява, възхищава и вдъхновява! Щастието, което ми даваш, ме кара да благодаря на Бога за това, че ме е събрал с теб и че те познавам. Ти си моя опора, приятел, любим, ти си всичко, за което една жена може да мечтае! Заслужаваш страхотен празник не само днес, на рождения си ден, а всеки ден. Просто защото си уникален човек! Обичаме те!", обърна се Мика към Айки, очевидно не само от свое име, но и от името на детето, което чака. Самият Айкут отговори подобаващо с „Обичам те" на английски език.

Снимката от поднасянето на тортата показа доста напредналата бременност на дъщерята на Христо Стоичков. Тя за първи път демонстрира толкова открито своето заоблено коремче. При пътуването й в България за бенефиса на баща й в края на май Мика се постара да скрие наедрелите си форми във възможно най-широките дрехи, които можеше да намери. Сега тя вече спокойно ги показва, без да се притеснява от уроки и лоши очи.

Стоичкова наскоро даде да се разбере, че детето й ще бъде момиче и мисли да го кръсти на майка си Мариана. Както повечето бъдещи майки на женски рожби, и тя изпитва неистово желание да се тъпче със сладкиши. Футболната щерка се оплака, че унищожава промишлени количества бонбони, шоколад и целувки и постоянно се чувства гладна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Синът на Чаплин с изненада към...

Юджийн Чаплин, петото дете на Чарли Чаплин готви...

Джигитът Мушамата разби трето БМВ на...

Ето кой затвори бул. България за 4 часа. Джигитът...

Няма коментари към тази новина !