Невена Цонева с тузарско БМВ за 150 бона

22.06.2016 16:43 | Видян 2684 пъти

Невена Цонева с тузарско БМВ за 150 бона

Венко от „Ку-ку бенд" бръмчи с баварец за 150 бона, видя „Всеки ден". Барабанистът на Слави вече не крие високия си стандарт на живот и с нескрито задоволство мери столичните булеварди с чисто ново БМВ.

Дългокосият музикант на няколко пъти e засичан да развозва до различни дестинации в София половинката си Невена Цонева, която като досущ мутренска принцеса не спира да се кипри и фука с новата придобивка на Венко. Клюката мълви, че именно Невена е настояла за скъпата кола.

Звездната двойка по всичко личи, че печели доста добре. Освен тлъстите хонорари, които Венко прибира от работата си при Дългия, той и Цонева често приемат покани и като гости изпълнители на партита. Двамата обичат да се изявяват заедно, а тарифата им е 3 бона на вечер. Настоящият им семеен бюджет позволява да живеят по-нашироко и с радост дават външен израз на доходите си.

„Венко е скромно момче, но Невена доста го промени. Тя като всяка жена обича разкоша и лукса. Ако не беше тя, Венко никога нямаше да се изхвърли с такава кола. Той е по-свитичък. Не обича да парадира с доходите си и да привлича завистнически коментари", разказват близки до музиканта.

Венко и Невена са сгодени от много време, но така и не са започнали организацията по сватбата си. Известно е, че музикантът от „Ку-ку бенд" е луд по половинката си и е готов на всичко да удовлетворява всичките й женски капризи. Из светските среди обаче се говори, че на този етап самата Невена отлага сватбата, тъй като семейството засега не било неин приоритет.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !