Кийфър Съдърланд със звезда в Алеята на славата

10.12.2008 10:22 | Видян 2081 пъти

Кийфър Съдърланд със звезда в Алеята на славата

Носителят на различни награди актьор Кийфър Съдърланд се превърна в 2 377-та звезда, която е почетена в Холивудската Алея на Славата, с което приключва нелек - 12-месечен период, започнал с килия в затвора.

Съдърланд, най-популярен като бореца с престъпността специален агент Джак Бауер в телевизионната поредица „24“, присъства на церемонията на булевард „Холивуд“. Там бе и бащата на актьора Доналд Съдърланд, както и кинорежисьорът Джоел Шумахер, режисирал Съдърланд в 4 филма.

41-годишният канадски актьор направи дебюта си в творбата от 1983 г. „Завръщането на Макс Дуган“ и продължи да се изявява в поредица хитови заглавия през следващото десетилетия като „Бъди с мен“, „Изгубените момчета“ и "Flatliners."

През 1996 г. заедно с баща си той участва във „Време за убиване“, "Young Guns" и „Тримата мускетари“. Кийфър Съдърланд излежа 48 дни в затвора преди да бъде освободен през януари, след като бе арестуван за шофиране в нетрезво състояние през 2007 г. Той влезе зад решетките, защото в момента, в който бе заловен да кара пил, вече имаше пробация за подобно нарушение, но от 2004 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !