„Връзки” се завръща по bTV с втори сезон на 19 юни

16.06.2016 14:04 | Видян 1490 пъти

„Връзки” се завръща по bTV с втори сезон на 19 юни

Модерната градска комедия „Връзки” се завръща в ефира на bTV с втори сезон на 19 юни с още повече комични семейни истории. Поредицата ще се излъчва всяка неделя от 20:00 часа, а зрителите ще имат възможността да подгряват летните страсти с по два поредни епизода в неделя вечер. Под мотото „Искаш ли семеен мир, готви се за семейна война!“ известната архитектка Мика, бившият патоанатом и настоящ брачен консултант Тони, колоритните им деца, приятели, бивши и настоящи интимни партньори отново ще задават актуални и горещи въпроси за любовта и секса.

Сюжетът във втори сезон на „Връзки“ ще продължи да разкрива сложните, напрегнати и комични взаимоотношения в едно на пръв поглед нормално семейство и хората от близкото им обкръжение. Продължението на историята ще засегне темите за стойностите на днешния брак, неговия смисъл и безсмислие, секса, изневярата, компромиса, отчуждението, преоткриването и непрекъснатото търсене на идеалния партньор. Различните възрасти ще преживеят кризи от всякакъв характер, но стремежът към щастлив живот и свобода ще ги подтикне към крайни мерки. Дали героите ще си дадат сметка, че в брака най-лесно може да се прости изневярата, а най-трудно скуката, зрителите ще видят всяка неделя от 20:00 часа по bTV.

Във „Връзки” зрителите на bTV отново ще видят едни от най-известните актьори в България – Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Анета Сотирова, Валери Йорданов, Яна Маринова и Николай Ишков. Актьорският състав включва и младите надежди Анжела Недялкова и Лорина Камбурова. В поредицата по традиция ще има много гост-звезди, както и изцяло нови персонажи, в чиито роли ще влязат Любомир Бъчваров, Величка Георгиева, Гергана Дандова, Нено Койнарски и Теодор Ненов.

Продуценти на „Връзки” са Пейо Николов и Даниел Вълчев от Emo Vision, режисьор – Васил Стефанов, оператор – Владимир Михайлов. Сценаристи на поредицата са Вяня Николова, Нели Димитрова и Екатерина Николова. Освен в България, поредицата ще се излъчва и в Сърбия, Хърватия, Словения, Македония, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Косово и Албания.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Няма коментари към тази новина !