Сираков и Илиана стават баба и дядо

13.06.2016 12:20 | Видян 2590 пъти

Сираков и Илиана стават баба и дядо

След като се разчу, че Христо Стоичков ще става дядо, сега и друг футболист от Златното българско поколение очаква първото си внуче, пише Всеки ден. Това е Наско Сираков. Двамата с половинката му Илиана Раева са на върха на щастието, защото дъщеря им Виолета е бременна.

Новината разкри самата Виолета. Тя се похвали със снимки от почивката си в Гърция, където е заедно с половинката си - футболиста Георги Коруджиев. Бременната Виолета позира по бански и заобленото й коремче се вижда съвсем ясно. От него изглежда, че дъщерята на Наско и Илиана е около петия или началото на шестия месец от бременността. Това означава, че бебето ще дойде на бял свят някъде през октомври или най-късно през ноември. Точно тогава би трябвало да се роди и първото внуче на Христо Стоичков.

Илиана Раева все още не се е похвалила официално с новината, но обсипва със суперлативи всяка снимка на дъщеря си, на която личи нейното бременно коремче. „Гордост моя! Красота моя! Слънца!" Това са много малка част от нежните думи, с които щастливата бъдеща баба се обръща към своята дъщеря и нейния избраник.

Наско е по-сдържан в изразяването на емоциите си, но се говори, че и той като всеки мъж, който се готви да стане дядо, очаква с нетърпение момента, в който ще гушне първото си внуче. Все още не е обявено какъв ще е полът на детето, но много футболисти смятат, че независимо дали е момче или момиче, ще го кръстят на Сираков.

Самата Виолета изглежда перфектно. Не е качила и грам излишни килограми, лицето й не е подуто и нищо освен коремчето й не издава, че очаква съвсем скоро да роди.

Нейният любим пък не може да се похвали с особено успешна кариера, но затова пък е доволен, че ще стане част от добро семейство, благодарение на жена си и бъдещото си дете. Той подписа с унгарския Бекешчаба двегодишен договор миналата година, но още тази зима беше изгонен от тима.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Няма коментари към тази новина !