Бербатов се връща у нас заради талантливите деца

07.06.2016 15:05 | Видян 1334 пъти

Бербатов се връща у нас заради талантливите деца

За осма поредна година фондацията на Димитър Бербатов и лично той ще връчат награди на най-талантливите деца на България. Церемонията, заради която успешният игра отново ще пристигне у нас, ще се състои на 10 юни, от 18:30 ч., в амфитеатъра на Sofia Ring Mall.

Фондация “Димитър Бербатов” е основана от топ футболиста, воден от желанието да допринесе за личностното усъвършенстване и реализация на децата на България.

„Димитър Бербатов е пример за човек, успял с талант и усилия да сбъдне детската си мечта. Това е възможност да се влияе на децата да насочват енергията си в градивна посока, което ще работи за тяхното бъдеще, както и да си изграждат правилни критерии за същността на успеха. Целите на проекта са да създаде сред децата нагласа на уважение към успеха, дължащ се на талант и усилия; да стимулира развитието им в различни области; да ги мотивира да търсят изява; да намали агресията и насилието сред подрастващите, чрез пренасочване на енергията им в градивна посока“, са част от благородните цели на футболния идол.

 

elle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !