Виктория Бекъм с хип-хоп албум

03.06.2016 17:59 | Видян 1898 пъти

Виктория Бекъм с хип-хоп албум

Днес Виктория Бекъм е известна като успешен дизайнер и съпруга на Дейвид Бекъм. И макар да я знаем от едно време като „спайска“, сега е трудно да си представим елегантната Виктория като хипхоп изпълнителка. Но оказва се, че тя е търсила себе си не само в попмузиката, но и хипхоп стила.

В мрежата бяха пуснати песни от неизвестен до момента неин албум, който тя бе записала още през 2003 година. Това е година преди да напусне групата „Спайс гърлс“. Албумът Come Together бил записан заедно с режисьора и продуцента Даймънд Деш, но не е видял бял свят заради банкрута на компанията Telstar, която произвеждаше плочи. Наскоро обаче албумът бе предложен за продажба в EBay, а след купуването му песните бяха качени в YouTube и Soundcloud.

Музикалната кариера на Виктория Бекъм приключи през 2004 година. Към онзи момент тя бе спряла участието с колежките от „Спайс гърлс“ и бе пуснала първия си и единствен дотогава албум Victoria Beckham. Сега обаче се оказва, че тя има и втори албум. След слизането от музикалната сцена Виктория се посвети на модата!

 

cosmopolitan.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !