Божинов с Дъртото коте при баджанака в Дубай

01.06.2016 09:52 | Видян 2289 пъти

Божинов с Дъртото коте при баджанака в Дубай

Валери Божинов заведе в Дубай сръбското си гадже Биляна Дол-Йенич. Футболистът се е отдал на почивка и не спира да афишира любовта си с фризьорката, станала известна като Дъртото коте, защото наближава 40 години. Влюбената двойка не спира да залива мрежата със снимки като доказателство за щастието си, видя репортер на „Всеки ден". Футболистът и фризьорката се наслаждават на почивката си, твърдейки, че се чувстват на седмото небе от любов. Поне това се вижда от фотосите, с които Биляна не спира да дразни доскорошната си съперница за сърцето на Божинов - Николета Лозанова. Тя дори си позволи да определи все още законния мъж на родната плеймейтка като „моята любов". Това е първата жена след раздялата, с която Валери афишира връзката си. Той вече не крие коя е новата му и постоянно я показва на почитателите си.

Валери и неговата прясна любима се хвалели, че правят секс поне по два пъти на ден, докато си почиват в Дубай. Нападателят на „Партизан" не можел да се насити на 39-годишната красавица, с която живее в Белград. От обкръжението на влюбените гълъбчета издават, че тя успяла да го омагьоса със своите креватни умения. Опитната сръбкиня знаела как да подлуди нападателя и той бил повече от щастлив от този факт.

„Валери е хлътнал до уши по Биляна и даже е станал домошар. Той предпочита да прекарва времето си с нея в апартамента, вместо да обикаля любимите доскоро кафета и нощни барове, където беше свикнал да сваля малките си котета", коментираха колеги на 30-годишния футболист, който е обект на непрестанни шеги заради репликата си „Малко коте, секс има ли?".

Самата Биляна може и да е на 39 години, но изглежда като на 20. Новото коте на нападателя на „Партизан" доскоро бе омъжена за легендарния германски футболист и настоящ треньор Томас Дол. Сега прясно влюбените гълъбчета си гукат и консумират любовта си в скъпарски апартамент в хотел в Дубай.

Съвпадение или не, синът на бившия национал от Алисия - Валерко, също от няколко дни почива в Дубай, но не е там с баща си, а с бившия любовник на майка си - Ники Михайлов. Вратарят заведе момчето в емирството, където компания им прави вуйчо му Иво - брат на певицата. Както „Всеки ден" писа, през това време самата вакарелка използва, че е в отпуска от майчинството, за да върти любов с новия си мъж Георги Станоев - Бирмата. „Божинов и Ники са приятели. Като нищо ще се видят в Дубай и ще заформят голяма компания от баджанаци, деца, любовници, барабар с бъдещата втора майка на Валерко", коментираха пред „Всеки ден" ухилени завзеци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дъждът отнесе новите колчета по...

Един от новите знаци на Фритьоф Нансен след дъжда. От...

Хванах се с кино, понеже не бях добър...

"Не бях добър ученик в гимназията, решиха, че не ставам...

Няма коментари към тази новина !