Кит Харингтън се оплака от сексизъм

31.05.2016 12:33 | Видян 1360 пъти

Кит Харингтън се оплака от сексизъм

Кит Харингтън се оплака, че и мъжете страдат от сексизъм, не само жените. Звездата от „Игра на тронове“ призна, че изключително много се дразни на въпроси, свързани с външния му вид.

„Има сексизъм не само спрямо жените във филмовата индустрия, но и спрямо мъжете. Усещал съм го, когато снимам фотосесия и ме карат да се събличам. Ако видя, че ме наемат само заради външния вид, ще спра с актьорската професия. Мисля, че съм повече от глава с коса и тяло, доста е унизително“, заяви в интервю Кит Харингтън.

Това не е първият път, в който актьорът се възмущава от статута си на секссимвол след като звездата му изгря в "Игра на тронове". „Винаги се намира някой, който иска да ме пита нещо за косата ми. И направо полудявам. Та това е коса, просто една коса. Изумен съм как този въпрос продължава да ме преследва навсякъде.“ И допълва: „Когато хората се фокусират прекалено много върху външния вид на една звезда или как изглежда за дадена роля, в един момент става така, сякаш това е единственото важно нещо.“

eva.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !