Дивна се мести да живее в София

30.05.2016 10:19 | Видян 3533 пъти

Дивна се мести да живее в София

"Аз съм една безкрайно щастлива дванадесетокласничка, благодарение на обичта и подкрепата на всички мои любими хора", каза Дивна ден след бала си пред "24 часа". Младата певица го отпразнува в сряда, след като завърши Националното училище по изкуства "Професор Веселин Станчев" в Русе. За разлика от баловете на други зрелостнички нейният празник беше лишен от показност и суета. "За мен балът не беше приоритет. Имах много по-важни задължения, като подготовка за кандидатстудентски изпити и матури", каза Дивна.

Тя обясни, че е свикнала да присъства на подобни бляскави събития, които често са свързани с професионалната ѝ кариера. Въпреки това тръпката да бъдеш абитуриент и енергията на развълнуваните връстници са неописуеми, каза още младата певица.

Младата певица разказа, че сега я очаква едно вълнуващо лято, изпълнено с много позитивни емоции, танци и музика.

"Още от другата седмица тръгвам на участия с Криско в много градове", разкри Дивна. Тя каза, че след това планира да започне самостоятелен живот в столицата, където най-вероятно ще следва висше образование. Университетът, който Дивна иска да посещава, засега тя предпочита да остане тайна.

"Отсега нататък ще имам възможност да излизам на сцената по-често и да осъществявам пряк контакт с моите фенове", добави певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !