Джони Деп с ограничителна заповед за побой над жена си

28.05.2016 10:27 | Видян 2895 пъти

Джони Деп с ограничителна заповед за побой над жена си

Холивудската звезда Джони Деп получи ограничителна заповед, след като съпругата му Амбър Хърд се яви пред съда със синини по лицето. Хърд твърди, че е била ударена от мъжа си. Актрисата подаде молба за развод в понеделник - няколко дни след смъртта на майката на Деп, и пледира да получава издръжка от 52-годишния актьор.

30-годишната Хърд се е явила пред съда с видими следи от удари по лицето, което е довело до незабавното издаване на ограничителна заповед спрямо Деп, заяви представител на съда, цитиран от световни медии. Тя е подкрепила твърденията си и със снимки и е заявила, че се страхува да не бъде наранена отново, предава БГНЕС.

Съдебната заповед ще е в сила до 17 юни и гласи, че Деп не може да се приближава на повече от 100 ярда (91 метра) от Хърд. „През цялата ни връзка Джони упражняваше вербално и физическо насилие над мен", е заявила Хърд под клетва. Актрисата е прибавила, че миналото на съпруга й съдържа доказани злоупотреби с алкохол и наркотици и се страхува от нрава му.

Сайтът „ТМЗ" публикува снимка на Хърд с насинено дясно око, като според неговите източници Деп я е замерил с телефона си миналата събота. Той предложил пари на жена си, за да си мълчи за инцидента, но вместо това в понеделник тя е подала молба за развод.

Джони и Амбър се ожениха през февруари 2015 г. Двамата се срещат за първи път по време на снимките на филма „Дневника на едно пиянде" (The Rum Diary) през 2011 г.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Първият Ерген Виктор обяви Алек за...

Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност у нас...

Сър Пол Маккартни е първият британски...

Пол Маккартни стана първият британски музикант...

Няма коментари към тази новина !