Ново начало за Том Хидълстън

27.05.2016 17:55 | Видян 1953 пъти

Ново начало за Том Хидълстън

Той е фаворит да изиграе новия Джеймс Бонд. Том Хидълстън бе видян от папараци да се забавлява в клуб The Ivy в Лондон в сряда вечер. 35-годишната звезда от „Тор: Богът на гръмотевиците“ бе забелязан в компанията на Сузана Липскомб. Двамата излязоха заедно от нощното заведение. Том изглеждаше красив и елегантен в сива тениска, черни дънки и ватирано яке, а тоалетът му завършваше със сиви обувки. Под ръка носеше подвързана книга, което може да е било и филмов сценарий, пише изданието.

Русокосата Сузана също бе елегантна със синьо наметало, в тон с обувките ѝ. Тя е британски историк и е позната от работата си в програми както за BBC, така и за Канал 5. Дали срещата им е била чисто професионална или двамата просто са се забавлявали заедно, все още актьорът не е коментирал.

Том засега е най-сигурният претендент за ролята на новия Бонд. Слуховете за това се засилват, след като миналата седмица Даниел Крейг заяви, че няма да бъде отново Агент 007, дори след като отхвърли сума от 68 милиона паунда, равняващи се на 100 милиона долара.

 

tialoto.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Няма коментари към тази новина !