Елен Колева обречена на нещастна любов

27.05.2016 10:58 | Видян 1570 пъти

Елен Колева обречена на нещастна любов

Елен Колева е кармично обречена на нещастна любов, оплаквала се актрисата на свои приятелки. В хороскопа й било заложена да не й върви с мъжете и никога да не срещне човек, който удовлетворява всичките й нужди и копнежи.

Скандално известната брюнетка от години е запалена по свръхестественото. Тя е спец по всякакви хороскопи, занимава се и с нумерология и често забавлява приятелите си със своите познания в тази област. Когато обаче се сблъскала с няколко любовни разочарования, решила да направи хороскоп и на самата себе си. Оказало се, че в рождената й карта има противопоставяне на Марс и Венера. „Това означава, че мъжкото и женското начало са в противоречие. Ако се влюбя в някого, той ме харесва като приятелка, а ако искам някого като приятел, той се влюбва в мен", споделила Елен със свои близки.

Според астролозите, подобно разположение на планетите предразполага към прекалено високи критерии към партньорите. Самата актрисата признава, че колкото и да е влюбена, е непримирима с недостатъците на мъжете си и това рано или късно води до раздяла, споделя Всеки ден. „Не знам дали някога ще срещна човек, с когото мога да бъда цял живот! Няма такъв, това е заложено в кармата ми", била убедена Елен.

В момента Колева е в примък-отмък отношения с писателя Калин Терзийски. Всичко обаче са на мнение, че той не е човекът, с когото ще иска да остарее. Имайки предвид предишните й връзки с финансово красиви господа, най-вероятно, когато си подреди приоритетите, Терзийски ще се окаже по-скоро в графа „компромиси".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !