Теди Кацарова яко се ошишка

20.05.2016 15:10 | Видян 3336 пъти

Теди Кацарова яко се ошишка

Теди Кацарова не спира да се тъпче. Изпълнителката не може да си контролира апетита и е направо неузнаваема. Звездата трупа ударно килограми и вече е с 10 кила по-тежка. Изпълнителката, която и без това има заоблена фигура, още повече се е окръглила.

За да скрие килцата, на Теди й се наложило да сложи дълги рокли и да се откаже от късите поли. Певицата солидно си похапва, а това започва твърде много да й личи, пише "Всеки ден". „Че то, ако не си хапна сладичко, какво друго да ми зарадва сетивата?“, оправдавала се певицата. При всичките си пътувания, особено до Турция, Теди не пропуска да изпробва местната кухня. Властната й майка обаче я съветва сериозно да намали апетита си.

„Не ти отива да трупаш килограми, толкова си млада още. Какво ще правиш, като станеш на моите години?“, ядосвала се гласовитата блондинка. Основното притеснение на Силвия е, че заради пищната фигура, дъщеря й ще остане без мъжко внимание и няма да я изненада скоро с внуци. Теди обаче не се предава. „В някои страни харесват пищните жени“, категорична е младата изпълнителка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Няма коментари към тази новина !