Камен на 50 остана сам и без пари

19.05.2016 15:10 | Видян 3654 пъти

Камен на 50 остана сам и без пари

В средата на живота човек трябва да се обърне назад и да си направи равносметка за постигнатото и пропуснатото, за хубавите и лошите мигове, за истинските и фалшиви приятели. Ето че и неостаряващият Камен Воденичаров стигна до своя момент за цялостно обобщение. На 13 май шоуменът чукна 50 лазарника и въпреки че годинките не му образуваха грозни бръчки по голобрадото лице, душата му със сигурност е белязана от изминалите премеждия и житейски несгоди.

Някогашният основател на империята "Ку-ку" сега е принуден да разчита на мижавата си заплата от БНТ, театралните му ангажименти за замрели, а по-младите му гаджета изпиват и последните му спестявания.

Голямата болка на неуспелия шоумен си остава музикалната му телевизия ММ. "Мислех си, че всичко ще постигна с талант и тродолюбие. Е, не се получи," споделя той.
След всичко загубено на Камен му е останал единствено неподправеният оптимизъм. Той не спира да се хвали пред приятели, че скоро ще изджапа от тинята и отново ще се нареди в първите редици на родния шоубизнес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !