Михаела Филева и Дарин Ангелов с нова песен

18.05.2016 17:20 | Видян 1346 пъти

Михаела Филева и Дарин Ангелов с нова песен

Младата певица Михаела Филева и актьорът Дарин Ангелов си партнират изключително успешно не само в пеенето, а и в танците. Повод за съвместната им работа този път е участието в един от най-мащабните спектакли, правени у нас, съчетаващ множество стилове, представени с авторски хореографии, изпълнени от над 100 танцьори.

Шоуто „Нощта на Оскарите" е за всички, които обичат киното, танците и музиката. Единствено във вечерта на 27 май, в зала 1 на НДК, спектакълът ще пренесе публиката в света на най-обичаните и емблематични шедьоври, номинирани или спечелили Наградата на Академията през годините.

Михаела Филева и Дарин Ангелов не спират да доказват своите умения и всестранен талант на всяка сцена. Не случайно и двамата са любимци на публиката още от участието си във формата Dancing Stars, когато заеха едни от челните места. Освен специалната песен, написана от Дони за „Нощта на Оскарите", двамата ще блеснат във вечерта на 27 май с танц в стил бродуей.

Редом до Михаела и Дарин, в шоуто участват и други любимци на публиката - двукратната световна шампионка по художествена гимнастика Симона Пейчева и заразителният кубински танцьор и хореограф Алфредо Торес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Представиха скандален бански за дамите

Популярната марка Fashion Nova представи нов разголен...

Стандартите за ремонт на Спаси София:...

Стандартите за ремонт на Спаси София: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !