Синът на Уди Алън отново го нападна за педофилия

13.05.2016 14:06 | Видян 1338 пъти

Синът на Уди Алън отново го нападна за педофилия

Синът на Уди Алън отново го нападна за педофилия. Това стана ден след като режисьорът представи на фестивала в Кан своя филм "Cafe Society".
"Ще има пресконференции, разходки по червения килим и баща ми ще бъде обграден от куп звезди. Но никой няма да зададе неудобните въпроси на Уди Алън относно сексуалните посегателства срещу сестра ми Дилън, когато тя бе 5-годишна. Всеки ще каже - сега не е нито мястото, нито времето за подобни скандали!".

Това написа синът на Уди Алън - Ронан Фароу, в специализираното издание "Холивуд рипортър", предадоха световните агенции. Този въпрос наистина не бе повдигнат на пресконференциите, свързани с представянето на филма, с който снощи бе открит кинофестивалът.

Според Ронан Фароу, мълчанието на журналистите не е само грозно, но и опасно. Крайно време е според него да бъдат зададени в прав текст неудобните въпроси. Осиновената дъщеря на Уди Алън, Дилън, го обвини през 2014 година, че е станала жертва на сексуална агресия от неговата страна, когато била още дете. Режисьорът от своя страна квалифицира тези обвинения като "фалшиви и срамни".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !