Шер е на смъртен одър

12.05.2016 16:46 | Видян 6598 пъти

Шер е на смъртен одър

Поп иконата Шер е на смъртен одър. Звездата се е затворила в дома си и не иска да вижда и чува никого. При нея са само най-близките й хора, които я подкрепят и се опитват да й вдъхнат кураж в последните й месеци.

Апокалиптичната картина от живота на звездата бе описана от журналисти на "Нешънъл Инкуайърър". Те разкриват, че Шер вече не може да се бори с проблемите, които има със сърцето, и с всеки изминал ден става все по-слаба. От няколко години здравето на звездата е силна разклатено и това не е тайна за феновете й. Заради бодежи в сърцето певицата няколко пъти влизаше в болница и почти изчезна от света. Лекарите й я посъветваха да не се натоварва и напълно да забрави за всякакви изяви, които изпиват силите й. Сред тях беше дори пеенето, към което изпълнителката направи опит да се завърне с едно последно турне. Дори в него обаче си пролича нейната немощ.

След като първоначално обяви турне с почти 50 концерта, по средата на своя амбициозен график Шер реши да съкрати малко изявите си. Звездата се оказа неподготвена за тежкия ритъм на работа и на няколко пъти бе хоспитализирана с различни проблеми. Накрая обаче екипът й я посъветва да изобщо да слезе от сцената, докато не се възстанови напълно. Уви, това може никога да не се случи, ако се съди по последните клюки за звездата.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Няма коментари към тази новина !