Новата Крисия печели България търси талант

12.05.2016 15:35 | Видян 1745 пъти

Новата Крисия печели България търси талант

Жаклин Таракчи е новата Крисия. 12-годишната сладурана за нула време се превърна в любимка на зрители и жури в България търси талант и вече я спрягат за сигурен победител. Малката сладурана е сочена за наследничка на чаровната Крисия, чиято звезда изгря също в бТВ. Поради тази причина от медията са готови на всичко, за да я добутат до финала на Талантите и дори да й осигурят победата.

Любопитното е, че Жаклин се е явявала в конкурентно телевизионно предаване – „Големите надежди”. Музиканият формат на Нова телевизия обаче не само, че не успя да даде достатъчно поле за изява за момичето, но и очаквано пробута напред своите си протежета. Сред тях едва 10-годишната тогава певица не успя да се представи най-добре, но за пръв път усети вкуса на сцената и жаждата за още повече слава. Отпадането й в риалитито не в огорчи, а напротив, мотивира я да продължи по сериозно да развива уменията си.

Че г-ца Таракчи е със специален статут в „България търси талант” си пролича в един от епизодите на шоуто. В него Михаела Филева връчи на Жаки пропуск за концерт и среща с певицата Лара Фабиан. Звездата е идол на малката, която имала мечта да я види на живо и да присъства на концерта й, предава Уикенд. Лично канадската певица изслуша парче, изпълнено от Жаки и написа висока оценка за уменията й. С това убеди екипа на шоуто, че е попаднал на истински диамант, който не бива да бъде изпускан.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !