Гришо се разхайтил

11.05.2016 15:50 | Видян 1925 пъти

Гришо се разхайтил

Какво му става на наш Григор, който на 16 май ще навърши 25 години? Според тенис анализатора Алекс Хаус от thesportsquotient.com. Гришо се е разхайтил и прекалено показният светски живот и жените го дърпат надолу. И наистина - от доста време насам за българина се пише повече като за любовник на Мария Шарапова и Никол Шерцингер, а не толкова за спортните му успехи. Журналистът твърди, че разликата между някогашните огромни очаквания към талантливия Димитров и настоящата реалност го превръщат в най-голямото разочарование в тениса за последните години.

Експертът Хаус отбелязва, че гневът на Григор Димитров от финала в Истанбул е символ на големия му упадък. „Въпреки че се намира в ранните си спортни години, изглежда българинът е стигнал своя пик в кариерата. Причините за големия срив може да се обяснят със съзряването му, конфликти с треньора и генерална липса на дисциплина, каквато е нужна, за да си в големия тенис", отбелязва коментаторът.
Димитров се извини на Диего Шварцман, както и на своите фенове, но все пак щетите са нанесени. „От големия пробив през 2014 г. насам Григор влиза в новините само с маймунджилъците или гаджетата си. Нещо, което не отива на играч с неговия талант.

Да трошиш нерви и ракети в елегантен спорт като тениса минава за табу. Счита се за признак на поведението на разхайтен келеш. Смущаващото е, че досега Григор не е имал славата на кибритлия. Затова сегашното пропадане спокойно може да се обясни със засиления светски живот, което е голям проблем за него. Трябва много бързо да се подобри, ако ще се надява да изпълни някогашните си амбиции", казва още експертът.

източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Няма коментари към тази новина !