Ирен Кривошиева прости на сестра си

10.05.2016 13:37 | Видян 2340 пъти

Ирен Кривошиева прости на сестра си

 Актрисата Ирен Кривошиева за първи път от 16 години прекара Великден със сестра си Веса. Досега между двете цареше студена война, породена от една грозна постъпка на Веса, белязала целия живот на Ирен. В далечната 2000 г. Кривошиева решава да замине при тогавашния си съпруг Владимир Бобчев в Америка. За да няма проблеми при пътуването, те случват уж фиктивен брак, който обаче продължава осем години и двамата живеят като истинско семейство.

Идилията, както и животът на Ирен рухва, когато тя решава да направи добро и да покани сестра си Веса при тях зад океана. Намира й работа, приютява я, а в замяна, тя прелъстява Владко. Кривошиева не може да повярва на очите си, когато ги заварва в спалнята. Дори не иска и да чуе глупавите им оправдания и скоро след това подава молба за развод.

Предателството на съпруга си преживява доста по-лесно, отколкото това на сестра си. На всичкото отгоре, след развода, Владимитир и Веса се женят. Така Ирен е принудена да изгори всички мостове към тях и дори започва да се обвинява за случилото се. Тя не крие, че този удар е сринал целия й свят и на нея й се е наложило да го построи отново, но с други опорни точки, пише "България днес". Сега, 16 години по-късно, Кривошиева вече е съградила нова действителност и в центъра й е шестият й мъж. В света й вече има място и за Веса, чието предателство е простила, но не и забравила. Сестрите са прекарали незабравил и дълго чакан Великден по семейно, гледайки единствено напред и без да се връщат назад към кошмарните спомени.   

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !