Дрейк и Риана са тайно двойка от месеци

09.05.2016 17:54 | Видян 1444 пъти

Дрейк и Риана са тайно двойка от месеци

След последната си раздяла преди години Дрейк и Риана твърдят, че са добри приятели. Не само това, ами певците дори продължават да работят заедно и неотдавна записаха съвместно парчето „Work“, което се радва на голяма популярност сред феновете им.

След като младите звезди изпълниха на сцената хита си в в Лос Анджелис и забегнаха заедно да довършат вечерта с танци в нощен клуб обаче, слуховете, че помежду им има нещо повече, се засилиха. Близък до звездите призна, че химията помежду им на сцената се е преместила отново и в живота и те са двойка от месеци, но го крият. „Те са двойка от месеци. След концерта танцуваха цяла нощ и то доста интимно. Пазят романса си в тайна, защото този път искат да запазят отношенията си лични“, разкри източникът пред People.com.

И Дрейк, и Риана се въздържат да коментират личния си живот, но когато става въпрос за общата им работа, не пестят суперлативи един за друг. Неотдавна певецът коментира проекта им по следния начин: „Не искаме да натрапваме на хората някаква история. Много от музиката и енергията между нас е истинска“.

Риана от своя страна тушира всякакви слухове около личния си живот като не спира да тръби, че е необвързана. „Аз съм необвързана. Не е като да го правя нарочно или защото мразя мъжете. Просто в момента имам толкова работа, че нямам време за сериозна връзка...нямам време дори за есемеси. В момента животът ми е лудост“, сподели барбадоската.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !