12-те най-добри танцьори на пилон с голям спектакъл

05.05.2016 13:47 | Видян 2028 пъти

12-те най-добри танцьори на пилон с голям спектакъл

Най-добрите изпълнители на Pole Dance се събират на 11 май, за да покажат едни от най-атрактивните хореографии във въздуха, на голям шоу спектакъл.
Идващата сряда, в *MIXTAPE 5*, любителите на изящното и екзотично танцово изкуство ще се насладят на събитието “Play Pole”. 12-те най-добри артисти по танц на пилон (Pole Dance), ще ви потопят в грацията и изящността на изкуството, за което не важат законите на гравитацията. Събитието няма състезателен характер , а ще представлява истинско естетическо приключение с единствена цел - съзерцаване на красотата и майсторството на тази въздушна акробатика с еротично намигване.

На сцената ще видите танц на въздушен обръч, а един от гвоздеите на вечерта ще е невероятната Даниела Христова, която само преди седмица, показа на българската публика невиждано до сега шоу на летящ пилон, в предаването „България търси талант“. Част от екзотичното приключение ще бъдат всички състезавали се в Pole Dance Шампионатa в категория – професионалисти. Публиката ще стане свидетел на амазонски и африкански ритми, а на сцената ще бъдат разгърнати стиловете Exotic, Contemporary, Krump Dance, Acrobatic, Hip-Hop и Twerk. Водещ на събитието ще е популярният радиоводещ Краси Москов.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !