Мукучян прецаква Поли Генова на Евровизия

05.05.2016 12:55 | Видян 1929 пъти

Мукучян прецаква Поли Генова на Евровизия

Поли Генова е фаворит за победителка в Евровизия тази година, но може и да се размине с титлата заради арменската си конкурентка. Последните дни преди финала 29-годишната Ивета Мукучян подгря публиката със супер скандална фотосесия. Арменката е конкурентка на Поли за международното състезание и показа на публиката, че има с какво да впечатли зрителите, докато гледат конкурса. Според предварителните класирания, Ивена е зад Поли Генова, но прави всичко възможно, буквално да излезе едни гърди пред нея, пише в. "България днес". Засега на родната красавица й дават четвърто място и дори шансове за челната тройка. Арменката обаче я догонва, а където не може да пробие с глас, подобно на чалга звездите, пробива с визия.

Макар песента й да няма претенциите да е голям хит, външния й вид вече привлича вниманието. „Ивета е най-хубавата на конкурса. Има визия и излъчване. Ще гласувам за нея”, „Страхотна е, толкова е гореща!”, Това са само част от коментарите по неин адрес в официалния сайт на „Евровизия”.

За да пребори конкуренцията, Поли е посъветвана да се прости с небрежния младежки имидж и също да заложи на провокация. Певицата доскоро се изявяваше в широки дънки и развлечени блузи, но за финала екипът й се погрижи да я представи в нова светлина. Тя ще има дълга вечерна рокля, силен грим и екстеншъни в косата, за да придобие по-женствена визия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !