Деян пази бременната Радина като орлица

05.05.2016 10:47 | Видян 2515 пъти

Деян пази бременната Радина като орлица

Деян Донков се е променил из основи и буквално не изпуска ръката на бременната си половинка Радина Кърджилова. Репортер на „Всеки ден" забеляза арт двойката на ул. „Пиротска" в посока Женския пазар в столицата. Бъдещата майка се е разхубавила неимоверно, а актьорът е побелял и се е състарил.

Радина, която очаква първото си дете, не е качила много кила, но коремът й вече се вижда отдалече. Актрисата щъкаше из София в тъмен гащеризон, дегизирана с шапка, за да не я разпознават, и без никакъв грим по лицето си. Деян изглеждаше доста зле - с дълга коса, брадясал и видимо състарен. Той обаче наистина бди като орлица над половинката си и следи да не падне и косъм от главата й.
Актьорите са заедно от 5 години и чакат син в края на юни или началото на юли.

Именно в началото на лятото актрисата от театър „Българска армия" ще навърши 30 години. Тя приемала като знак, че терминът й почти съвпада с рождения й ден на 17 юни. Ако за Кърджилова това е първо бебе, то за Донков ще е втори син. Той има 10-годишно дете от връзката си с актрисата Анастасия Ингилизова. Мъникът носи името на известния си татко, а как ще се казва новото бебе, никой не знае. Най-много предположения са за Христо - на таткото на Радина.

Припомняме, че Кърджилова излезе в майчинство точно на Цветница, а последното й представление беше в събота - Лазаровден. Младата бъдеща майка призна неведнъж, че е много щастлива, чувства се отлично и с нетърпение очаква появата на бебето. Тя призна, че да стане майка, е най-голямото щастие за нея, както и че отдавна е мечтала да има дете. Половинката на Деян Донков кара спокойна и лека бременност. Близки до тях издават, че половинката й се е променил из основи, той е станал внимателен, грижовен, не се напива като преди и не я бие, което е най-важното.

Двойката стана известна с бруталните си отношения, които не бяха тайна за никого, въпреки че сами те отричаха побоите. Донков неведнъж „даруваше" приятелката си с шутове, плесници и я докарваше до безпомощно състояние.

Кърджилова дори направи спонтанен аборт преди две години, след като възлюбеният й я ритна жестоко в корема, афектиран от поредния им скандал и повлиян от огромно количество изпит алкохол. Може би заради първото загубено бебе сега Деян е много внимателен, пази половинката си и не я изпуска от поглед и ръка.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Няма коментари към тази новина !