Битката на златните бутони в “България търси талант”

05.05.2016 09:12 | Видян 2421 пъти

Битката на златните бутони в “България търси талант”

Петимата изпълнители, получили златен бутон от журито и водещата на “България търси талант” ще влязат в епична битка за гласовете на феновете. В 4-тия спектакъл от полуфиналите на шоуто на сцената ще излязат любимците на Михаела, Ицо, Асен, Любо и Мария, които получиха място на полуфиналите чрез златния бутон, запазен за най-впечатляващите изпълнения по време на театралните кастинги.
Най-младият талант на сцената ще бъде любимката на Михаела Филева – забележителната певица Жаклин Таракчи. С изключителния си глас и присъствие на сцената Жаклин успя да впечатли и своя идол – Лара Фабиан. Срещата между двете бе специален подарък от “България търси талант” за Жаклин, която изживя мечтата си в Румъния. Какво си казаха двете певици, как Лара Фабиан коментира таланта на Жаклин и какво получи като подарък от България? Всичко това ще стане ясно в неделя, когато феновете ще имат шанса да видят всичко от пътуването на Жаклин до Румъния и срещата й със световноизвестната Лара Фабиан.

С вокални умения ще се опита да стигне до финал и друг млад талант - 20-годишният Данчо от Шумен, заради когото Ицо Хазарта възкликна “Срам ме е човек като мен, да оценява човек като теб”. С перфектното си изпълнение на соул класика от Dru Hill Данчо спечели дълго пазения златен бутон на Хазарта и доказа, че може да бъде конкуренция на много от утвърдените български звезди. Признание за таланта му даде и Михаела Филева с думите: “Почти няма вокалисти в България, които да могат да се похвалят с такива умения”.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !