Риана избра Маноло Бланик, пред всеки друг

03.05.2016 15:16 | Видян 1733 пъти

Риана избра Маноло Бланик, пред всеки друг

Риана помни първият си чифт Маноло Бланик. "Бяха от един епизод на Сексът и градът", казва тя пред Vogue. "Видях Сара Джесика Паркър да ги носи". Сериалът от късните '90 превърна Бланик в добре познато на широката публика име, но Риана е на път да допринесе свой собствен дял за световната известност на Бланик след колаборацията си с дизайнера. Ботушите и обувките на висок ток, бродирани с кристали и изцяло изработени от деним, които певицата и дизайнера са създали заедно, ще бъдат хит в магазините на Маноло Бланик в Ню Йорк, Лондон и Хонг Конг този четвъртък, 5 май.

Бланик има своя първи спомен с Риана. "Когато за първи път я срещнах ни запозна Наоми /Кембъл/ и аз наистина бях запленен от начина, по който Риана се движи. Тя може да стане актриса, защото има този тип присъствие, който не срещаш много често. Тя може да бъде всичко!"
Действително, предложението на Рири за тяхната съвместна работа с денима се оказва непозната територия за маестрото на обувките.
"Тя ми каза: Бих се радвала да направим дънкова колекция. Аз й отвърнах: Е, това за мен е предизвикателство, защото аз не притежавам дори един чифт дънки от 19...е, от както бях много млад. Никога не нося дънки, просто защото не ги намирам за удобни, както повечето хора. Но както и да е, ето ни и нас!"

Риана пък споделя възхищението си към дизайнера: "Избрах да работя с Манол, защото през годините той се е доказал като най-безвремевия и разнообразен в своите проекти. Неговото майсторство е като ничие друго"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !