Гала изпраща абитуриентка

28.04.2016 12:29 | Видян 3418 пъти

Гала изпраща абитуриентка

Единствената дъщеричка на Гала - хубавата Мари, този май ще бъде абитуриентка, сподели с радост гордата майка пред Всеки ден. Водещата на „На кафе" довери, че щерка й няма да се труфи в рокля като торта, както правят много момичета, а е избрала стилен гащеризон за балната си вечер.

Тази година именно гащеризоните били особено актуални не само за ежедневието, но и за официални поводи. Или поне така казали топ стилисти на момичето, което предпочело да ги послуша, вместо да рискува да сътвори някой гаф и да изложи звездеещата си майка.

Гордостта на Гала - Мари, учи в немско училище. Момичето е истинска красавица, макар че близки на семейството коментират, че била същинско копие на баща си - Константин Будев. Той и Гала подготвяли грандиозно парти, на което планирали да поканят всички роднини и близки семейни приятели, с които все още поддържат отношения, макар че семейството им преди години се разпадна. Именно заради дъщеря си тв звездата се помири с бившия си съпруг, с когото бе в ледени отношения. Години наред Гала не си говореше с Будев и дори по едно време го съдеше за издръжка. Той пък я обвиняваше, че го е заменила с по-млад мъж. Сега обаче всичко е в миналото заради празничното събитие.

Телевизионерката приемала празника на детето си като свой собствен. „Много се вълнувам. Кога я учех да ходи, кога започна училище, кога го завърши? Толкова бързо лети времето! Малката ми принцеса вече е жена, вече е готова да поеме по свой път", нарежда със сълзи на очите Гала.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !