Багата се развежда

27.04.2016 14:18 | Видян 5416 пъти

Багата се развежда

Само година и половина след като тайно сключиха брак в САЩ, самбистът Благой Иванов - Багата и половинката му Любина са пред развод, разбра се от техни близки. На крехката красавица й дошло до гуша от постоянните отсъствия на ММА боеца, който прекарвал далеч от дома си 9 месеца годишно по тренировъчни лагери и състезания.

Любина през това време линеела в скромния им дом в Лас Вегас и прекарвала самотните си нощи в компанията на палаво кученце от породата джак ръсел, което Благой й подарил за последния рожден ден. Нашенката нямала никакви близки и приятели в далечна Америка и изпадала в чести пристъпи на депресия, като се тюхкала, че е зарязала обещаващата си кариера в туристическия бранш у нас, за да последва любимия си в чужбина.

Любина си беше изградила сериозни контакти сред софийския хайлайф още преди на навърши 20 години. Любовта й към Благой обаче промени всичките й планове. След като той се възстанови напълно от инцидента в дискотека „Домби", който едва не му струва живота, красавицата осъзна, че ако не го последва в САЩ, връзката им ще рухне с времето и така ще загуби човека, когото обича истински.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !