От цирк Балкански обвиниха Драго Чая в кражба

22.04.2016 12:41 | Видян 3078 пъти

От цирк Балкански обвиниха Драго Чая в кражба

Драго Драганов и съдружникът му Силвестър Лолов са в люта война с шефа на цирк "Балкански" Александър Балкански. Между двете страни валят взаимни обвинения и обиди.Според Балкански артистичният директор на цирк "София" Драгомир Драганов - Драго Чая е ограбил Музея на цирковото изкуство.
"Думата е ограбил и стоя зад нея. Сега Драганов твърди, че иска да го възстанови. Ще го дам на прокурор, нека докаже откъде има експонатите", заканва се Александър Балкански. През септември м.г. Драганов действително откри виртуален музей на българското цирково изкуство, в който онлайн могат да бъдат видяни хиляди афиши, програми, снимки и други.

Според известния като Драго Чая водещ на БНТ обвиненията в кражба "са пълни простотии".

"През живота си не съм откраднал нищо. Не ми се влиза в тона на този човек", коментира лаконично обвиненията Драго Чая.

Конкретният повод за враждата е откритата в неделя нова циркова площадка в обновения парк "Възраждане" в столицата. Според Силвестър Лолов от национален цирк "София" тя е направена така, че да отговаря единствено на съоръженията на цирк "Балкански". Лолов твърди също, че лично собственикът на цирка Александър Балкански е давал указания на строители и инвеститори, които били "вдигнали ръце" от него. Затова той подготвя с юристи петиция, която ще бъде внесена в Комисията за защита на конкуренцията и Столична община като собственик на площадката за промяната й.

"Това не е площадката на Балкански, а на всички. Той ни мисли за аутсайдери, че само той прави изкуство, но греши", избухна Лолов пред "България Днес".

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Няма коментари към тази новина !