Бившата на Принс: Той е с нашия син сега!

22.04.2016 11:27 | Видян 4631 пъти

Бившата на Принс: Той е с нашия син сега!

Първата жена на Принс – Майте Гарсия, е фотографирана в Лос Анджелис в сряда, докато говори по телефона след като току-що е узнала за смъртта на певеца, пише Daily Mail.

Гарсия е само на 22 години, когато се запознава с 37-годишният тогава певец. Тя е работила като танцьорка в шоуто му.

Двамата сключват брак в Деня на влюбените през 1996 г. През октомври същата година Гарсия ражда сина им. Бебето е с рядко заболяване и умира само седмица след раждането.

Двойката се разделя няколко години по-късно – през 1999 г. Майте коментира трагичната кончина на бившия си съпруг: „Не мога дори да намеря думите, за да изразя това, което чувствам. Този човек бе всичко за мен. Животът ми е дълбоко опустошен“. После тя добави: „Обичах го тогава, обичам го и сега, ще го обичам вечно. Той е с нашия син сега“.

Принс бе намерен мъртъв в четвъртък сутринта в неговия дом Paisley Park в Минеаполис в Минесота. Причината за смъртта остава загадка до момента. Първоначалната версия бе усложнение след грип, докато по-късно се заговори за прием на наркотици.

Състоянието на 57-годишната звезда се влошава шест дни преди трагедията и самолетът, с който пътува певецът, каца аварийно на международното летище в Quad City в Moline, Илинойс. Близките му се втурват в болницата да търсят медицинска помощ.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бeлингам от Реал пожела успех на Б....

Звездата на Реал Мадрид преди идването на Мбапе в...

830К за Гришо от Ролан Гарос, излиза...

Със стигането си до четвъртфинал, първи в неговата...

Няма коментари към тази новина !