Преслава изригна: Не ми пука за Бирмата!

20.04.2016 10:25 | Видян 2337 пъти | Гласували 1

Преслава изригна: Не ми пука за Бирмата!

Преслава публично се похвали, че бурната й любов с бизнесмена Георги Стоянов-Бирмата е стигнала до естествения си финал. Двамата вече не поддържали никакъв контакт, а певицата затворила страницата и била сигурна, че повече няма да се върне при него. Фолкаджийката признава, че с Бирмата са скъсали окончателно още преди повече от година, но в първите месеци след разлъката все още не можела да избие от главата си мисълта за него. Преслава споделя, че е преодолява разочарованието благодарение на връзките си с други мъже, пише столичен седмичник.

„След като скъсахме, и двамата имахме поне по две любови. Не ме интересува, че сега е с Алисия”, коментира изпълнителката. Именно краткотрайните й авантюри я измъкнали от дупката, в която Бирмата я вкарал. Преслава не уточнява дали отношенията й са били с Гъмов и Джино, с които усилено я спрягаха,.

Пайнерката се разкайвала за това, че с актьора подвели публиката, оставяйки впечатление у зрителите, че между тях може да се получи нещо повече от добро приятелство. Градските легенди обаче водят до тъкмо обратната информация, а клюките твърдят, че Преси и Гъмов са били интимни повече от веднъж.

В момента двамата непрестанно се чували и си пишели. Станимир бил най-големият й критик за представянето й в „Като две капки вода”. Думите му били по-остри дори от коментарите на Фънки, които често сриват самочувствието на Преслава и я отвеждат на дъното на класацията. След всеки лайф на „Капките” певицата бързала да си провери телефона, за да прочете съобщенията от актьора.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !