Концертът на Кали от промоцията на албума „The best of Kali: РЕМИКСИРАЙ МЕ” в ефира на ФЕН ТВ

04.12.2008 14:00 | Видян 4526 пъти

Концертът на Кали от промоцията на албума „The best of Kali: РЕМИКСИРАЙ МЕ” в ефира на ФЕН ТВ

Уникалният концерт-промоция на Кали, с който тя представи сборния си албум с ремикси „The best of Kali: РЕМИКСИРАЙ МЕ” и ознаменува 10 години на музикалната сцена, ще бъде завъртян премиерно в ефира на ФЕН ТВ в петък, 5 декември, от 21 ч.
 
Зрителите ще могат да видят певицата заедно с нейния бенд и гост-изпълнителите Илиян, Любен Бръшлянов и Стоян Раянов - Я-я, които представят дванадесетте ремиксирани топ хита на Кали, събрани в уникалната колекция на The Best- a. За първи път широката публика ще чуе обновените варианти на футболния химн „4-4-2”, песните „Катастрофа”, „Чужда”, „Забрави ме”, „Нищо  лично”, „Мразя те” и др. 

Концертът ще отрази и социалните призиви, които Кали отправя чрез специална мултимедия, съпъстваща всяко нейно изпълнение и показваща различни проблеми на българското общество като домашното насилие, хулиганството, войната по пътищата, дискриминацията на хомосексуалистите, свръхзастрояването на българското черноморие и др. 

Освен на 5 декември, зрителите на ФЕН ТВ ще могат да гледат концерта и на 6 декември, събота, от 13 ч. и на 7 декември, неделя, от 20 ч.  

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !