Тоца: Аз съм следващата Мая Манолова!

15.04.2016 12:59 | Видян 1794 пъти

Тоца: Аз съм следващата Мая Манолова!

Антония Петрова сериозно се е амбицирала да сложи в малкия си джоб не само колежките си миски, но и де що има работеща жена в България. Тя се кани да се превърне в следващата Мая Манолова и сериозно си подготвя почвата за блестящата политическа кариера.
Напористата перничанка вече е успяла да заеме важен пост в една от най-сериозните институции в България, научи Всеки ден. Тя отскоро работи в Арбитажния съд при Европейската юридическа палата. Той разглежда не само български, но и международни искове, като таксата може да мине 20 000 лева плюс процент от стойността на иска.

Именно тук Тоца се вихри с първата си диплома за висше образование - по право. Тя обаче се хвали с още цели три документа. Освен че е и юрист, пък макар и от Университета за национално и световно стопанство, а не от Софийския, тя има и тапия по международни икономически отношения от същия вуз. След това е учила финанси и руски език и литература в Русия. "Коя друга в България има толкова дипломи?", размятала документите си Петрова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !