Кали доказва с ДНК-тест, че синът й не е от Жоро Илиев

15.04.2016 09:43 | Видян 6790 пъти

Кали доказва с ДНК-тест, че синът й не е от Жоро Илиев

Кали се закани да направи ДНК тест за бащинство на големия си син, за да докаже веднъж завинаги, че той няма нищо общо с Георги Илиев. После щяла да съди всички, които твърдят, че баща на детето й е мъртвият шеф на ВИС-2 и ВАИ холдинг.

„Синът ми Жорко е на 16 години. С баща му се разделихме, когато той беше на 4 годинки. Бащата на Жорко се казва Иван Димитров. Той не е публична личност и не иска да се появява в медиите. Това е негово право! Той не е в средите, които имат претенции да бъдат популярни."

Това казва Кали в интервю за предаването на Би Ти Ви „Папараци", което предстои да бъде излъчено тази неделя. Тя коментира слуховете, които се носят от години, че първото й дете е от Главния.  „Естествено, че съм готова да направя ДНК тест на сина ми, за да докажа, че Георги Илиев не е неговият баща. Когато това стане, ще заведа съдебни дела срещу всички, които спекулират с бащата на сина ми. От тези дела се печелят много пари и дори мисля да ги вложа в образованието на Жорко в чужбина", закани се Кали.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща...

Жената на Домусчиев с Хилари, обръща се "на ти" към нея:...

Българският филм Петя на моята Петя с...

Един от най-популярните български игрални филми за...

Няма коментари към тази новина !