Балъков стяга сватба на щерка си Глория

13.04.2016 11:19 | Видян 3570 пъти

Балъков стяга сватба на щерка си Глория

На 50 години Красимир Балъков се готви да става дядо. Щерката на великия футболист Глория Балъкова скоро ще мине под венчило с гаджето си Армандо Касо, който е испанец. 25-годишната красавица е получила годежен пръстен и е отговорила с „да" на предложението на любимия си, с когото има връзка от около година.

28-годишният Армандо, който се занимава с ресторантьорство, ще удари десетката със засуканата мома. Глория впечатлява не само с пищните си гърди и кръшна снага, но и със солиден финансов гръб. Заможният й татко Красимир Балъков е изкарал около 30 милиона евро само от футбол. Така младото семейство ще наследи цели 15 милиона евро, тъй като останалата половина е за сина на бившия футболист - Красимир-младши. Освен че ще се облажи с милиони, зетят Армандо ще се домогне и до редица имоти. Балъкова е наследница на луксозни апартаменти в Лисабон, Щутгарт и в България.

В началото на връзката между Глория и любимия й Краси се притеснявал именно от това - че испанецът е с нея заради парите. Освен това му изглеждал вятърничъв и се опасявал да не зареже щерка му. С времето обаче Армандо спечелил доверието на бъдещия си тъст и в момента били в добри отношения.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !