Валери проплака: Николета ще ме съсипе!

13.04.2016 10:48 | Видян 6527 пъти

Валери проплака: Николета ще ме съсипе!

Николета Лозанова е на път да съсипе не само имиджа, но и кариерата на бившия си любим Валери Божинов. Пред свои близки футболистът от „Партизан" се ожалил, че цялата гавра с него, „малките котета" и неприличните му снимки, които изтекоха в публичното пространство, били продукт на злобна атака, зад които стояла Лозанова.
Валери разказвал, че Николета му била бясна след тежката раздяла. Бившата плеймейтка не спирала да смуче пари от съпруга си, като в един момент той започнал да изнемогва и да й отказва. Тогава Ни Ло го заплашила, че ще му почерни живота и не след дълго предприела конкретни действия, разкрива Всеки ден. Според Божинов тя разполагала със снимки от разкрепостените му чатове, тъй като неведнъж я е хващал да се рови в телефона му.

Красавицата започнала да го рекетира, като при всяка негова стъпка встрани намирала начин да го злепоставя. „Тази жена е напълно луда! Закани се да ме съсипе и нищо няма да я спре! Чудя се още колко ли ниско може да падне! Не мога да повярвам каква е тая злоба, какво е това чудо от нея", жалвал се футболистът пред приятели.

Напрежението между двамата разделени съпрузи ескалирало, след като Валери не се появил на рождения ден на малката Никол. Той заявил на Ни Ло, че има професионални ангажименти и колкото и да иска, не може да се прибере за празника. Като чула тези оправдания, Лозанова вдигнала луд скандал и го обвинила, че не иска да плати сметката. Казала му, че този път ще го срине със земята. След случая спряла да отговаря на обажданията му.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !