Божинов: Давам по 1000 евро месечно на двете си деца

12.04.2016 15:30 | Видян 5251 пъти | Гласували 1

Божинов: Давам по 1000 евро месечно на двете си деца

Футболистът на „Партизан” Валери Божинов нонстоп е в епицентъра на скандала. Вероятно защото просто е удобен – непукист е и му е все едно какви слухове се тиражират по негов адрес. Според последните бащата на две деца от две жени е изпаднал във финансов колапс, има опасност да тръгне на тренировки към стадион „Юна” с градския транспорт в Белград, тъй като са му отнели „Мерцедеса” заради неплатени лизинги, а наследниците му едва ли не гладуват, понеже баща им ги е оставил на произвола на съдбата и е спрял да плаща месечните им издръжки. „ШОУ” се свърза с нападателя, за да научи от първа ръка истината: 

- Валери, здравей! Къде те намирам?

- Точно хапвам в едно ресторантче в Белград, което често посещавам заради вкусната кухня. Освен това собственикът е фен на „Партизан”, а в кухнята готвачите са ми приятели, приготвят много внимателно храната за мен, за да е съобразена с режима ми.

- Значи си на ресторант и имаш какво да ядеш. Защото се чудех дали да не подемем кампания, за да ти събираме помощи?!

- Моля? Какво искаш да кажеш?

- Как какво? Тук се носят слухове, че си фалирал, че си останал без „Мерцедеса” си, защото си спрял да му плащаш лизинга, току виж останеш и на улицата след това…

- Това са фантасмагории от „1001 нощ”. Всъщност има нещо вярно – да, не си плащам лизинга на колата. По простата причина, че съм си я платил цялата, преди да седна зад волана й. За информация на тези, които разпространяват подобни слухове,

- никога не съм карал коли на лизинг

- защото мога да си позволя да си ги купя кеш. Имам приятел в България, който търгува с автомобили от Германия. И когато реша да си купя нова кола, му давам старата и му доплащам за новата. Вече 3-4 коли съм взел по този начин.

- Като спомена Германия… Нека те попитам защо регистрираш колите си в немската провинция Швабиш Хал, което между впрочем е честа практика сред богатите българи?

- Както ти казах, колите, които карам, са от Германия, където са 20-30% по-евтини, отколкото, ако ги купя в България. Не виждам нищо лошо или нередно в това да ги регистрирам там. В медиите сте писали, че по този начин избягвам плащането на данъците. Напротив - в Швабиш Хал дори плащам по-високи, отколкото в България. С това преча ли на някого? С това преча ли на някого?

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !