Константин показа ВИП стаята в "Плаза"

12.04.2016 09:45 | Видян 2324 пъти | Гласували 1

Константин показа ВИП стаята в

Фолк певецът Константин показа ВИП стаята в дискотеката си "Плаза", която според полицията е използвана от клиентите, за да се дрогират. По думите му, помещението е част от тоалетната и хората ходят там, когато имат нужда да разговарят с някого на по-тихо място. То се ползвало и от музикантите, които имат участия в заведението, за да се освежат.

"Заради това помещение сега нашият управител е в затвора и не успя да отиде на погребението на баща си. Мога да гарантирам за задържаното лице Игнат Хаджиев", коментира собственикът на "Плаза".

"Това място го използваме, за да може, когато имаме нужда да отидем на по-тихо място, да си говорим. Често моята жена ми звъни и аз идвам тук, за да говоря с нея", каза още фолк певецът.

"Не може аз всяка седмица да съм топ новина. Преди един месец се опитаха да ни запалят. Имаше сложена запалителна течност във въздуховодите. Стана пожар, но за щастие не се разпространи в дискотеката", разкри още Константин.

Той подчерта, че не може да претърсва всеки клиент, защото няма такива правомощия. Константин нямало как да контролира кой какво носи, когато влиза в дискотеката му.

Певецът каза също, че се познава с прочутия Динко, станал известен със самоволните си залавяния на бежанци. Ако имал време, той също щял да отиде при него и да хваща мигранти.

Вижте видео за въпросната стая ТУК!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Няма коментари към тази новина !