Галена се върна с четвърт милион от Америка

12.04.2016 09:02 | Видян 2600 пъти

Галена се върна с четвърт милион от Америка

Галена може и да не стана Певица на година, но пък се очертава като най-богатата звезда в „Пайнер". Фолк фурията се е върнала от турнето си в САЩ и Канада с четвърт милион, които изкарала само за месец, подшушнаха пред „Всеки ден" хора от бранша. Отделно от това били другите й доходи.

Всеки билет, който Галена е продала зад океана, е бил с цена 40 долара, издадоха запознати. По информацията на „Всеки ден" на участията й буквално не е имало къде игла да падне - толкова претъпкани са били заведенията, в които е пяла. Огромните й приходи били чиста печалба, защото за това турне от нейния собствен джоб не е излязла и стотинка, шушукат колежките й. Средствата за провеждането му са били осигурени от спонсори. Именно защото й вързаха тенекия с парите, се наложи заминаването й да се отлага цели три пъти. Когато обаче все пак успя да отпътува, смядовката признала, че са си стрували нервите, които е хвърлила, докато убеди бизнесмените да инвестират в нея. Досега нито една родна чалгаджийка не е успявала да се похвали с 250 бона, прибрани за десетина изяви.

Но фолк фурията очевидно не се задоволява само с парите, спечелени зад океана. Веднага след като се върна в България, тя тръгна по участия и по нашенските кръчми. Проверка на „Всеки ден" показа, че си е оставила само 3-4 дни почивка, а след това всеки божи ден пее някъде в страната. За всяко участие тарифата й е 6000 лева. Ако прави средно по 20 в месеца и си дава по два дни почивка всяка седмица, това прави 120 бона на месец. От тях в джоба й отиват само около 50, другите са за продуцентите. Но пък тя се радва на добри бакшиши, за които не се отчита пред никого и които в някои отделни случаи могат да задминат дори шестте хиляди, искани от продуцента й.

Певицата със сигурност не плаща данъци върху бакшишите. Говори се също, че не обявява и всичко, което взима по официална тарифа. Най-малко една трета от участията й били договаряни „без касова бележка" и не се отчитали.

Дори и тези доходи обаче не са всичко, което влиза в джоба на Галена. Тя печели и от модната марка, която лансира заедно с приятеля си - стилиста Добри Киряков. Двамата са успели да запалят по моделите си много от звездите на фолка, а по абитуриентските балове парите буквално се стичали в джобовете им.

От всичко това става ясно, че Галена със сигурност печели най-малко по милион и половина на година. Колко от тези пари обявява публично, е друг въпрос.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !