Радост Драганова показа най-милото си

11.04.2016 16:16 | Видян 6446 пъти

Радост Драганова показа най-милото си

Неочаквана гола изненада на малкото мъже, гледащи „Мармалад“, поднесе вечно ухилената водеща Радост Драганова тази неделя. Дали без да иска, или нарочно, телевизионерката се щракна на селфи, но роклята й се вдигна и в ефир лъснаха не дантелени бикини, а направо гениталиите й.
„Явно Радост не обича да носи бельо“, веднага изкоментираха в студиото. Фотото бе по идея на Радост, която предложи на гостенката си Люси Дяковска да се снимат с домашни любимци, тъй като къдрокоската бе довела в студиото любимата си Мели. Така певицата се щракна с нейното кученце, а Радост – с бяла болонка.

Зрителите обаче със сигурност не се впечатлиха от косматото животинче, а от триъгълника на Радост, който отгоре на всичкото не бе покрит с нищо. След като се усети, че е прекалила с разкрачката, Радост уж поприбра роклята и я дръпна надолу, обаче кадърът бе излъчен съвсем отблизо на тв екрана и вече бе късно, разкрива Всеки ден. На „картинката“ дори се видяха неясни татуировки, които само тв водещата си знае какви са.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Италианска пролет: Фото на деня

Италианска пролет: Фото на деня

Ето го зетя на Стоичков

Новият зет на футболната легенда Христо Стоичков е...

Няма коментари към тази новина !