Шон Пен виновен за убийството на Наоми Кембъл

11.04.2016 14:25 | Видян 2402 пъти

Шон Пен виновен за убийството на Наоми Кембъл

Наоми Кембъл показа невероятен актьорски талант в култовия сериал на Fox „Империя“, но за съжаление животът на нейната героиня Камила изненадващо приключи. В последната серия настървеният за власт кугър превзе компанията на Лушъс Лайън (Терънс Хауърд), ала шокиращо бе отровена от него. Феновете бяха силно разочаровани от развоя на сюжета и се мълви, че причината за него е не друг, а считаният за гадже на моделката Шон Пен.

Бившият на Мадона съди единия от създателите на сериала – Лий Даниълс, за 10 млн. долара, след като мъжът миналата година го сравни в интервю с колегата му Терънс, известен с бурното си минало и побоя над жени. Пен бе силно обиден от сравнението, което обяви за „безразсъдно и злонамерено“. Според слуховете той не желаел новата му изгора да се снима в проекта на Лий и настоял тя да се махне, пише tialoto.
Кембъл се съгласила с желанието на любимия си и затова се наложило продуцентите набързо да убият героинята ѝ, която за няколко серии се превърна в ключов играч в историята.

Хора от екипа на „Империя“ разкриха пред медията, че героинята на Наоми била доста интересна и сценаристите по план смятали да я развият и оставят дълго на екрана. Шоколадовата перла не е коментирала причините за напускането си на сериала, но се опита да успокои феновете като загатна в Twitter, че това не е краят на Камила. Моделката написа: „Необходима е повече от чаша отрова, за да ме убие...“, ала въпреки мистериозните ѝ писания, участието ѝ в тв хита „Империя“ приключи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !