Мария става леля до месеци

06.04.2016 09:45 | Видян 2325 пъти

Мария става леля до месеци

Фолк дивата Мария ще става леля до няколко месеца. Сестрата на заралийката - Ирена, е в трепетно очакване на първата си рожба. Самата Мария се похвали с щастливата новина, споделя Всеки ден. Певицата се радва за бъдещото си племенниче, но в същото време е на ръба на отчаянието, защото самата тя все още не може да забременее.

„Много скоро и аз ще бъда леля. Нетърпелива съм да ви споделя няколко кадъра с много обич към Ирена и тяхното щастие. Чакаме го с много любов малчо!", сподели развълнуваната бъдеща леля. Въпреки любовта към сестра си и съпричастността към нейното щастие тя не може да скрие, че мъничко й завижда, че я е изпреварила със зачеването.

Бебетата са болна тема на крехкото миньонче, което неведнъж е разказвало колко трудно е забременяло с първата си рожба Марая, която е от предишния й брак. За да се роди малката й принцеса, Отварачката се е подлагала на хормонална терапия и оплождане ин витро. „Пътят е дълъг и много болезнен чисто физически. Правят се сложни манипулации под пълна упойка", сподели откровено Мария преди време. Тя се е разкъсвала от големи тревоги и съмнения, изминавайки дългия път към майчинството, но е готова да мине отново през всички трудности, за да се сдобие с втора рожба, този път от настоящия си мъж Християн Гущеров. Мара се венча за милионерския син преди малко повече от година и още тогава сподели, че иска бебе и ще работи, за да се сдобие с него първо по естествен начин, а ако нещата не се получат, ще се довери на ин витрото.

Сега, когато сестра й е бременна, Отварачката вече се чувства отчаяна, че от месеци пробва да зачене, а все не става. Тя открито е заявила на половинката си, че ще изчака още съвсем малко, преди да започне хормоналната терапия. Говори се, че му поставила ултиматум да я оплоди и го карала да правят секс непрекъснато с единствената цел да забременее. Но нещата все не ставали.

„Както е тръгнало, Мария пак ще трябва да ходи по лекари, докато зачене. Ако беше успяла да забременее досега, двете със сестра й щяха да родят почти едновременно. Сега обаче това няма как да стане", коментират близки до двойката.  Те обаче изчисляват, че ако певицата веднага се подложи на терапията и зачене ин витро, има шанс да роди само няколко месеца след сестра си и двете да гледат заедно своите бебета. Това била голямата мечта на Отварачката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !