Галена пак прекали с фотошопа

31.03.2016 16:35 | Видян 2185 пъти

Галена пак прекали с фотошопа

Фолк певиците явно не само ходят при едни и същи фризьори, гримьори и стилисти, но вече използват едни и същи специалисти по фотошоп, за да им обработват снимките. Някой от тях е сътворил чутовен гаф, който превърна Галена в колежката й Алисия. Тя пък очевидно се е харесала, защото се похвали с кадъра в социалната мрежа.

Не е ясно точно как е рисуван оригиналът на снимката и по какъв начин е обработван. Необходимо е обаче много голямо въображение, за да реши някой, че снимката е на Галена. Физиономията е досущ като на Алисия – като се започне от овала на лицето, мине се през устните, носа и се стигне до прическата и очите, които едва прозират през тъмните стъкла на очилата, пише "Всеки ден". „Сякаш е Алисия“, коментираха фенове на звездата от „Пайнер“. „Галена или Алисия, на кого му пука? Всички са еднакви – надувки“, отвърнаха критично настроени меломани.

Освен с Алисия изпълнителката беше сравнена с колежката си от „Пайнер“ Джена. Много малко чалга маниаци успяха да разпознаят оригинала.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !