Канадското семейно убежище на Синди Крауфорд

31.03.2016 13:59 | Видян 1847 пъти

Канадското семейно убежище на Синди Крауфорд

Синди Крауфорд и съпругът ѝ Ранди Гербер имат три красиви къщи – една в Малибу, Калифорния, ваканционен дом в Кабо Сан Лукас, Мексико и вила в Канада.

Третата къща се казва „Gerber Point Lodge“ и се намира на езерото Мускока в Онтарио. Там Синди и Ранди прекарват всяко лято по няколко седмици с децата си Кая и Пресли, като се отдават на педълбординг, гмуркане, бадминтон, селски вечери и пълен релакс.

Съпрузите построяват своята лятна вила преди седем години, върху скала от гранит и между много борове и храсти с диви боровинки, така че къщата почти не се вижда от буйната зеленина.

До вилата се стига само с моторница или с хидроплан. 50-годишният супермодел и мъжът ѝ, който е най-добър приятел на Джордж Клуни, се влюбват в това място преди тринадесет години, когато техни приятели ги канят тук за една седмица.

Самата Синди споделя, че тук наистина се чувства щастлива и спокойна, защото почти не говори по телефона и не гледа никаква телевизия. Тя споделя, че когато идват в хижата, спира да мисли за каквито и да е режими на хранене и редовно глези децата, себе си и мъжа си с понички и сладко от местни боровинки.

Вижте снимки от райското кътче на Синди в нашата Галерия!

източник:tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Няма коментари към тази новина !