Посягал ли е сексуално Елтън Джон на свой гард?

30.03.2016 14:41 | Видян 1045 пъти

Посягал ли е сексуално Елтън Джон на свой гард?

Бодигард на Елтън Джон обвини певеца в сексуално посегателство срещу него. Днес адвокатите на звездата отрекоха обвиненията в блудство. Бодигардът Джефри Венингер, който работи за звездата през 2014 година, сега съди Елтън за сексуален тормоз и посегателство.

Адвокатът на компанията на изпълнителя „Рокет Ентъртейнмънт Груп" Орин Шнайдер разпространи изявление, в което отрича твърденията на Венингер и твърди, че гардът просто търси начин да изкара пари. 
„Необоснованото съдебно обвинение е повдигнато от недоволен бивш служител по сигурността, който иска да получи незаслужено възнаграждение. Тези твърдения са неверни и противоречат на многобройни предишни изявления на същия тъжител, пише Всеки ден. Ние няма да се предадем пред поредната злоупотреба със съдебната система", гласи комюникето на Шнайдер. В своя иск Венингер описва три различни инцидента през 2014 г., при които твърди, че е бил тормозен от изпълнителя на "Никита". 

Той обвинява певеца, че е пуснал ръка по панталоните му и се е опитал да го хване за гениталиите, както и да сложи пръст между задните му части. Според гарда звездата му е заповядала „да си извади оная работа" и „да каже здрасти на чичо Елтън". В друг случай открито хомосексуалният певец извил зърната на Венингер и му казал „Ти, прелестно парче такова". Бившият служител твърди, че се е опитал да отблъсне Елтън Джон физически и вербално, но без това да даде резултат, пише ТиЕмЗи. Венингер престана да работи за звездата през септември 2014 година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Италия и Испания растат икономически,...

Силното представяне на Италия, Испания, Португалия и...

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Няма коментари към тази новина !