Джулия Бочева от „Революция Z“ зарязана от гаджето

30.03.2016 10:50 | Видян 3229 пъти

 Джулия Бочева от „Революция Z“ зарязана от гаджето

Край с любовната сага на Тино и Ани от „Революция Z". Младата Джулия Бочева, която беше влюбена в колегата си Никола Стоянов и в сериала, и в живота, от няколко месеца е сама, научи „Всеки ден". Финансови проблеми разделили двойката след края на популярния училищен сериал.

Двамата много бързо се харесаха при старта на съвместната си работа преди 3 години. Любовта им се разви с толкова светкавична скорост, че за отрицателно време Джулия и Никола заживяха под един покрив. След като обаче Би Ти Ви спря сериала им, а самите те напуснаха групата „Революция Z", за да правят самостоятелни кариери, останали без пукната стотинка. А както е известно, когато бедността влезе през вратата, любовта излиза през прозореца. Караниците им започнали от спорове какво да се купува и какво - не, после се задълбочили до по-фундаментални теми и накрая се стигнало до раздялата на двойката.

В момента Никола няма женско рамо до себе си и движи основно с приятели - мъже. Джулия също няма официално гадже. Тя напоследък е изключително заета с работата си в „Като две капки вода" и твърди, че няма нужда от мъж. Но почти никой не й вярва.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !