Гонят Калин Врачански от Сатирата

30.03.2016 10:13 | Видян 1366 пъти

 Гонят Калин Врачански от Сатирата

Колкото по-известен става Калин Врачански, толкова по-трудно е за него в театъра. Мощна вълна от недоволство се е надигнала срещу младия актьор от страна на негови по-възрастни колеги. Тя вече има своите резултати. Сатиричният театър в София сваля спектакъла „Златният телец", в който Врачански играе главната роля, въпреки че е един от най-гледаните и доходоносни там. Причината - ръководството не искало тв лица на сцената си.

„Златният телец" се превърна в истински хит още от премиерата си и вече две години се играе пред претъпкана зала. Въпреки това обаче шефът на Сатирата Здравко Митков официално е обявил, че от следващия театрален салон това представление пада от афиша, научи „Всеки ден". То даже и в момента се играе само по изключение, въпреки че всеки ден зрители питали на касата и по телефона кога ще могат да го гледат, защото искат да си запазят билети. „Със сигурност не свалят спектакъла заради липса на интерес от страна на публиката. Причината е във Врачански. Митков не го иска в театъра си, защото се занимавал с халтури по телевизията", шушукат в Сатирата.

В момента Калин е в шоуто за двойници „Като две капки вода" на Нова телевизия. Говори се, че Здравко Митков откровено мразел телевизията, особено шоупрограмите, които се правят с цел да се трупа рейтинг. Той смятал, че присъствието на техни лица на сцената сваля реномето й. Именно затова искал да се отърве от Врачански.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Наплатанова измества Момчилова в СЕМ?

Габриела Наплатанова е най-вероятният нов шеф на СЕМ....

Лили на 85(88)

Слух, че Лили Иванова става на 90 на 24 април обикаля...

Няма коментари към тази новина !