Ники Кънчев и Дичо с приз Татко на годината

28.03.2016 11:15 | Видян 2046 пъти

Ники Кънчев и Дичо с приз Татко на годината

Ники Кънчев и Дичо получиха наградата „Татко на годината” в галерия „Нирвана” на церемония, организирана от Асоциация на брюнетките в България със съдействието на „Z&M Private Co”. Журналистката и писател Маги Гигова връчи приза на Ники Кънчев, отдаден на благотворителни каузи, посветени на деца. Дичо, който не отказва участие в благотворителен концерт, пристигна с нежната си половинка Карина и бебето им Ариел. Певецът получи наградата си от бизнесмена и меценат Николай Младжов, собственик на галерия „Нирвана”. Отец Иван, който е приютил над сто деца в Нови Хан, и е носител на титлата „Татко на годината 2013”, връчи приза на сина си отец Григорий. Младият свещеник вече е поел щафетата от баща си и се грижи за децата в приюта. Вокалистът на рокгрупа Конкурент Емил Анчев, носител на титлата „Татко на годината 2013”, връчи наградата на д-р Валентин Павлов, който е приел присърце мисията да се грижи за здравето на деца в неравностойно положение и с увреждания. Д-р Павлов пристигна на церемонията със съпругата си д-р Венета Павлова, носителка на титлата „Майка на годината 2015”, с която са собственици на верига дентални клиники „ЕОдент”. Д-р Павлови за пореден път доказаха, че са хора с големи сърца, като предложиха безвъзмедно лечение на децата в приюта в Нови Хан. Награда получи и Петър Кондев, който сам направи барокамера за сина си, страдащ от аутизъм, и я преотстъпва и на други деца, които имат нужда от нея.

Всеки от наградените татковци получи комплимент от „Калиман Карибе”, единствените вносители на престижни марки кубински пури.

Церемонията се проведе сред картините на Васил Бараков, известен като българския Сезан, които са част от личната колекция на прочутия ни спортист Боян Радев. Татко на годината 2015 се проведе и с любезното съдействие на верига ресторанти „Петлето” и „Леопард Трейдинг” - вносители на „Метакса” и други престижни марки.

 

снимка: Антон Марков за Photogroup

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !