Врачански изнасилва Луиза Григорова

28.03.2016 10:54 | Видян 1898 пъти

Врачански изнасилва Луиза Григорова

Калин Врачански взривява публиката в Малък градски театър „Зад канала" с публично изнасилване на сцената на колежката си Луиза Григорова. Това е един от най-силните, драматични и смразяващи кръвта моменти в иначе доста забавната пиеса „Бел Ами". Премиерата беше през уикенда, а спектакълът обещава да се превърне в истински хит. И не само защото носи удоволствие от гледането и подобно на хубаво вино оставя доста силен послевкус, а и защото е събрал истинско съзвездие на сцената.

Това е първата съвместна постановка на Врачански и Герасим Георгиев - Геро. Двамата конкуренти в „Като две капки вода" са блестящи партньори в „Бел Ами". Секс символът от „Стъклен дом" прави едно от най-силните си сценични превъплъщения като плейбоя и начинаещ журналист Жорж Дюроа, който успява чрез жените в леглото си да стане собственик на вестника, в който работи, а след това - да влезе в политиката. Гримът обаче му изиграва лоша шега на сцената. Кой знае защо, са решили да му сложат смешни мустаци, които и при изключително голямо желание не позволяват даже на най-влюбените му фенки да го видят в светлината на разбивач на женски сърца.

Край тях приятно стои изпълнението на красавицата Луиза Григорова. Тя е хубавата и умна г-жа Форастие, в която героят на Врачански се влюбва. Героинята й буквално диктува дописките на мъжа си - журналист, който ги представя във вестника като свои. Когато той умира, тя се омъжва за Жорж и прави същото и за него. След сватбата им обаче държи повече на кариерата, отколкото на брака си, и в крайна сметка се стига до развод. Именно в редакцията на вестника се случва изнасилването на героинята на Луиза, което е последният опит на Жорж да стигне до близост с нея. И този опит слага началото на края на любовта им.
Самата Луиза призна след премиерата, че за първи път й дават подобна роля - на зряла, умна и здраво стъпила на краката си дама. Преди „Бел Ами" най-често й поверяваха да играе млади момичета. Ако трябва да сме честни, вероятно младостта и прекалено манекенският й външен вид й подливат вода, защото не успява съвсем успешно да се слее с образа си в спектакъла. Но все пак изпълнението й е добро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !